marți, 15 octombrie 2013

Denunţ Penal împotriva Guvernelor...

Despre legislaţia antilegionară şi nu numai.

 •  - După cum aţi observat în ultimele postări, Crin Antonescu doreşte să modifice Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 31/2002. Ţin să precizez că la apariția acestei ordonanţe în martie 2002, numai noi, Mişcarea Legionară, ne-am luptat din primul moment cu ea şi după îndelungi scrisori şi adrese către toţi parlamentarii, guvern, lideri de partide politice, precum şi audienţe, manifestaţii-conferinţe directe cu toată simbolistica de rigoare legionară, steaguri, uniforme, afişe, sedii şi expoziţii deschise, am dovedit că Mişcarea Legionară nu se încadrează în această ordonanţă, că ML nu este fascistă etc. Ceilalți, indiferent cum se numeau, Partidul Pentru Patrie, Fundaţia George Manu, Acţiunea Română, Noua Dreaptă ş.a.m.d. s-au făcut mici, mici de tot şi au tăcut mâlc. Dacă nu eram noi, singurii tineri şi bătrâni legionari care respectam şi ne însuşeam normele legionare stabilite de Căpitan, astăzi nu mai scria sau se manifesta pro legionar nimeni. Este o realitate pe care o mărturisim cu toată răspunderea. Iată în acest sens o mărturie a lui Florin Dobrescu, dată într-o convorbire pe facebook, acum peste un an de zile:
< "- Eu, cu puţin sarcasm: Da, suntem cu toţii tare curioşi să aflăm acţiunile PPP-ului (Partidul Pentru Patrie, actualul Totul Pentru Ţară - n.n.) imediat după apariţia OUG 31 din 2002, nu de alta dar au fost atât de multe de nu le mai ştiu numărul. Mă refer la acţiunile pt. combaterea OUG 31.
- Florin Dobrescu: păi noi nu am făcut nimic atunci, că bătrânii conduceau şi nu erau de acord să zicem ceva de OUG. Nu am făcut nimic concret, cum aţi făcut dvs. proteste, inițiative gen procesul Opriţă.">

 • După cum se poate observa, bătrânii legionari de la PPP considerau atunci, după apariţia OUG 31/2002, că nu mai este nimic de făcut, că ML este interzisă de lege prin această ordonanţă. Iar tinerii de lângă ei, s-au conformat, căci de, cel mai uşor este să nu faci nimic şi totodată să dai vina pe şefii mai în vârstă, mai ales atunci când riscurile sunt mai mari.
 - La şase luni după apariţia OUG 31/2002, acelaşi guvern care a dat-o,  adică cel al premierului de atunci, Adrian Năstase, dă o hotărâre cu nr. 1061 din 25 septembrie 2002 privind "stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru polițiști." Am rămas stupefiaţi căci hotărârea prevedea folosirea ca simbolistică, pt. Ministerul Afacerilor Interne şi pentru Inspectoratele de poliţie, a fasciilor romane, adică, conform OUG 31/2002 a simbolului pur al fascismului. Prin această hot. nr. 1061, guvernul dădea dovada necunoaşterii în domeniul "fascimului2, pe care de altfel vroia să îl combată. Iniţial am vrut să acţionăm, să prezentăm publicului acest lucru şi să ne plângem la alte autorităţi. Dar, în final, considerând că noi am făcut demonstrația că ML nu este fascistă, nu am mai vrut să atragem atenţia autorităţilor asupra propriilor lor greşeli pentru a nu mai pune paie pe focul care încă mai mocnea şi lăsând atacul în această direcţie pt. mai târziu, când va fi o situaţie imperios necesară. Am comunicat despre descoperirea aberaţiei cu simbolurile fasciste ale poliţiei câtorva cunoscuţi, apoi 2-3 menţiuni pe internet şi ne-am oprit aici. Acum, o dată cu propunerea lui Crin Antonescu de a introduce cuvântul legionar în OUG 31/2002, a venit timpul să scoatem la suprafaţă "aberaţia". Aşa că am făcut plângerea (ce se vede şi în pozele de mai jos) către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Am depus-o la Parchetul General, în faţa procurorului de serviciu, îmbrăcat în uniforma legionară, aşa cum cere protocolul în asemenea situaţii.


DENUNŢ:


               LEGIUNEA

ARHANGHELUL MIHAIL

         GARDA DE FIER                      

Str. Iacob Negruzzi Nr. 1, sector 1, Buc. tel. fax 031.101.68.32; 0722.268.457- dl. Şerban Suru


Către Ministerul Public
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,

Domnului Prim Procuror MIHAIL TIBERIU NIŢU
Domnule Prim Procuror,


Subscrisa „Legiunea Arhanghelul Mihail”, cunoscută şi cu denumirea „Mişcarea Legionară”, cu sediul în Str. Iacob Negruzzi nr. 1, sect. 1, Bucureşti, prin conducătorul ei, dl. Şerban Suru,identificat cu CNP: 1590414400234 şi C.I. RR 919133, domiciliat în str. Iacob Negruzzi nr. 16, sect. 1, Bucureşti,

În temeiul art. 223, Cod Procedură Penală, vă aduc la cunoştinţă următoarele:

Prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 31/2002 (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 214 din 28.03.2002.) se reglementează interzicerea cităm: „organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob…”.

După cum este bine ştiut doctrina fascistă şi primul stat fascist au fost întemeiate de Benito Mussolini, Italia devenind astfel, începând cu 1922 şi până în 1944, STAT FASCIST. Simbolul principal al statului fascist, mai precis simbolul fascismului în sine, îl constituie ceea ce se numeşte fasciile, adică un mănunchi de nuiele, de beţe plus o secure, toate înfăşurate în fâşii de piele sau pânză, de unde, de la aceste fâşii şi denumirea de „fascii”. Fasciile erau în vremea Imperiului Roman purtate de persoane numite „lictori” ce însoţeau pe magistraţii care trebuiau să judece şi să aplice pedepse corporale, inclusiv pedeapsa cu moartea. Aceste pedepse sau toruri, mutilări sau execuţii, se aplicau cu beţele sau cu securea din „fascii”. ( A se vedea anexa 1 şi 2). Simbolul Partidului Fascist Italian (PFI) cât şi al Statului  Fascist Italian, aşa cum am mai spus, era reprezentat de „fascii”( A se vedea Anexa 3).
          Ţinând cont de cele expuse mai sus vă aducem la cunoştinţă că, începând cu sfârşitul anului 2002, deci la 6 luni după apariţia OUG 31/2002, prin HOTĂRÂREA Nr. 1061 din 25 septembrie 2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru poliţişti, ACT EMIS DE: GUVERNUL ROMANIEI şi PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL nr. 776 din 24 octombrie 2002, s‑a stabilit ca unul dintre simbolurile principale ale Ministerului Afacerilor Interne, a Inspectoratului General al Poliţiei cât şi a Inspectoratelor Judeţene de poliţie, ca fiind „FASCIILE”, mai precis fasciile DUBLE, adică încrucişate (a se vedea anexele de la acest ordin precum şi ANEXELE 4 şi 5 ataşate prezentei). Aceste „Fascii” au fost menţinute pe emblemele, insignele, siglele, drapelele, uniformele, legitimaţiile, maşinile şi clădirile poliţiei( inspectoratelor de poliţie) şi întărite prin toate Hotărârile de guvern care au urmate celei cu nr.1061/25.09.2002, (spre exemplu: Hotărârea Guvernului numerele. 697/2003, 1069/2003, nr. 120/2004, nr. 171/2006, nr. 1133/2006, nr. 494/2007 etc.).

          Considerăm că ordinele guvernamentale de a se statua şi folosi ca simbol pentru Poliţia Română, de a se promova, încuraja, produce, comercializa şi afişa simbolurile poliţiei române care conţin fasciile, de către guvernele României din 2002 şi până în prezent, inclusiv de către poliţia română, reprezintă o încălcare grevă a dispoziţiilor, OUG 31/2002 cu toate completările şi actualizările aduse ei până în prezent, mai precis a Articolelor 3 şi 4, căci este cunoscut faptul că nu de puţine ori organele de poliţie au bătut, torturat şi chiar omorât în exerciţiul funcţiunii cetăţeni ai României, punând astfel în practică şi întărind în percepţie simbolistica fascistă a FASCIILOR afişate de M.A.I. şi Inspectoratele generale ale poliţiei şi constituindu-se deci în organizaţie de tip fascist.


          Solicităm astfel tragerea la răspundere penală pentru încălcarea Art. 3 şi 4 din OUG 31/2002 a tuturor guvernelor României din 2002 şi până în prezent, a Ministerului Afacerilor şi Internelor a inspectoratelor de poliţie şi a oricăror altor instituţii publice aferente care folosesc FASCIILE ca simbol cât şi a firmelor ce au produs asemenea simboluri pentru poliţia română.

          Solicităm de asemenea tragerea la răspundere penală pentru încălcarea Art. 3 şi 4 din OUG 31/2002, a tuturor prim miniştrilor din 2002 până în prezent adică a domnilor Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, a tuturor miniştrilor de interne, a tuturor inspectorilor de poliţie, ale poliţiştilor, ale administratorilor de clădiri ale MAI care au promovat şi utilizat fasciile şi simbolul fasciilor precum şi ale patronilor şi lucrătorilor din firmele care au produs şi comercializat simbolurile fasciste ale poliţiei române.


Data: 14.10.2013

Cu respect,

Şeful Mişcării Legionare
Şerban Suru
 
Adăugaţi o legendă


Şerban Suru salutând în faţa Parchetului General al României.
4 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 2. Stati linistiti, ca nu va ia nimeni in seama, extremistilor! :) Nu va mai pierdeti vremea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere