duminică, 10 noiembrie 2013

MITING LEGIONAR

  • Am făcut în urmă cu 4 zile, adică miercuri, o cerere către Primăria Bucureşti pentru aprobarea unui miting al Mişcării în ziua de Duminică 10 Noiembrie. Vineri am fost chemat la la Comisa pt. aprobarea adunărilor publice din cadrul primărie. După o oră de discuţii şi negocieri foarte civilizate, purtate cu un domn maior de la Jandarmeria Capitalei, am primit acordul pentru organizarea mitingului. În pozele ataşate este cererea noastră. Sunt bineveniţi toţi simpatizaţii Mişcării Legionare care doresc să respecte ordinea şi disciplina impusă de legile ţării dar şi de normele legionare.
Adunarea se va face Duminică, 10 /11/2013, între orele 17-19, în zona Pieţei Universităţii (B-dul Regina Elisabeta) vis-a a vis de Universitatea Bucureşti, pe esplanada cu statui, în dreptul statuii Voievodului Mihai Viteazul.
  • Scopul adunării publice îl constituie manifestarea protestului faţă de afirmaţiile prin care se acuzau legionarii că ar fi participat şi s-ar fi dedat la acţiuni violente în timpul manifestărilor contra exploatării miniere de la Roşia Montana. Afirmaţiile respective au fost făcute de câţiva politicieni cu funcţii importante în aparatul statului precum: Premierul Victor Ponta, Ministrul culturii Daniel Barbu, academicianul Răzvan Theodorescu etc. 
Pentru alte informaţii sunaţi la 0722.268.457.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu