marți, 6 august 2013

Profetic, Căpitanul!

PROFETIC, CĂPITANUL!


Vă rugăm să citiţi cu atenţie rândurile de mai jos şi apoi cele din pozele ataşate.


Şerban Suru:

            Denumirea de Mişcarea Legionară (ML) este o denumire scurtă a organizaţiei înfiinţată în 1927 şi BOTEZATĂ cu numele oficial de Legiunea „Arhanghelul Mihail”. Atenţie nu „Arhanghelului” adică cu „lui” la sfârşit, aşa cum mulţi inculţi, în ceea ce priveşte fenomenul legionar, îşi permit să o facă. Legiunea este sub patronajul Arhanghelului Mihail, dar nu este legiunea Arhanghelului căci aceea, aflată sub comanda directă  a lui, se află în Ceruri şi este o legiune formată din îngeri.

            Totodată Mişcarea Legionară mai este cunoscută şi sub denumirea de „Garda de Fier”, ca un nume de „alint” politic. De aceea trebuie să înţelegem că, aşa cum un copil în faţa lui Dumnezeu ESTE BOTEZAT O SINGURĂ DATĂ”, tot aşa şi  Mişcarea Legionară nu are practic decât un singur nume, cel dat de către întemeietorul ei, Căpitanul. Astfel, ML s-a numit, se numeşte şi se va numi MEREU MIŞCAREA LEGIONARĂ.
Mişcarea Legionară - Garda de Fier
  
            Ea a fost de la bun început o organizaţi aparte, care nu a funcţionat, nu funcţionează şi nici nu va funcţiona vreodată pe baza unor norme stabilite de către legislaţia vremelnică a unui „guvern şi mai vremelnic”. ML are propriile sale norme interne de funcţionare care sunt supuse legilor lui Dumnezeu şi nu legilor unui stat laic.


            Mişcarea Legionară este veşnică căci legămintele depuse de orice legionar sunt pentru veşnicie mergând cu ele şi dincolo de moarte, răspunzând pentru ele. În consecinţă, Mişcarea Legionară este ceva aparte. Ea nu a fost, nu este şi nici nu va fi vreodată vreun partid politic gen „Totul Pentru Ţară”, vreo organizaţie non-guvernamentală(ONG) gen asociaţie sau fundaţie precum: Asoc. „Noua Dreaptă”, Fundaţia „George Manu”, Asoc. „TPŢ” sau „Acţiunea Română” sau „Petre Ţuţea” sau „Frăţia de Cruce” sau „Buna Vestire” etc. Aşa că Mişcarea Legionară nu este şi nici nu va fi şi nici nu se va denumi vreodată ND, PTPŢ, F.G.M. etc. Pentru că ea a fost BOTEZATĂ O SINGURĂ DATĂ şi născută cu PROPRIUL EI TRUP şi nu cu unul stabilit sau dat de legea laică a uni stat. Astfel ea s-a numit, se numeşte şi se va numi mereu MIȘCAREA LEGIONARĂ şi nu altfel. Membri de la P.T.P.Ţ sau ND etc. sunt membri la aceste organizaţii. Pot să fie foarte buni naţionalişti şi susţinători înfocaţi ai ML. dar cât timp nu fac parte și din ML nu sunt legionari, chiar dacă unii dintre ei, cu cele mai bune intenţii, dar din necunoaşterea normelor si metodologiei legionare, recte a ML, se consideră legionari.

            Faţă de cele arătate până aici, Căpitanul a avut şi o „prezicere”. A fost profetic căci, după încercarea lui Stelescu de a îl asasina pe Căpitan, acesta, Căpitanul, dă în 25 Septembrie 1934 o circulară prin care desfiinţează PENTRU TOTDEAUNA, PE VECIE; organizaţia legionară cât şi aripa ei politică aflată în zona –perimetrul unuia din cele 4 sectoare de atunci ale Capitalei şi anume sectorul III – Albastru. Totodată desfiinţa, în aceleaşi condiţii, şi Frăţia de Cruce din Capitală. Din sectorul III Albastru făcea parte şi str. Veseliei, care este aceeaşi cu cea de acuma…În același timp C.Z.C atrăgea atenţia că tolerarea de „Grupuri” aşa zis legionare este practic un act de trădare, o crimă la adresa ML.

            De aceea eu, Şerban Suru, actualul Şef al ML, recunosc că, din dorinţa de a încerca îndreptarea unor tineri naţionalişti,  care se pretind că sunt legionari dar nu sunt, am îngăduit, fără să lămuresc în public, existenţa unor astfel de organizaţii pretins legionare. Am greşit.  Şi de acum încolo,  aşa cum am făcut şi aici, voi aduce mereu lămuriri despre ce a fost, este şi va fi Mişcarea Legionară fără a mai tolera pretenţiile unora de  a se considera „legionari” în ciuda normelor şi ordinelor trasate de Căpitan. În pozele ataşate sunt extrase din Circulara dată în 25 Septembrie 1934. Încă o dată: PROFETIC, CĂPITANUL!!!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu