joi, 15 august 2013

COLABORATORII SERVICIILOR SECRETE - PARTEA 1.

MIRCEA NICOLAU: COLABORATOR DE MARCĂ AL SRI-ului şi MOSAD-ului
  • PARTEA 1.
Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:
      - Ani la rând, începând cu 1994, am fost etichetat drept colaborator al SRI-ului şi gropar al Mişcării Legionare de către Mircea Nicolau, „figură proeminentă”  de la Fundaţia „George Manu”. Acest pervertit sufleteşte, Mircea Nicolau, influenţa pe mulţi cu ticăloşeniile debitate. Şi o parte din mai vechii legionari au căzut în plasa lui. Apoi au căzut şi unii tineri.  Nu am răspuns acuzaţiilor din dorinţa de a nu fi nevoit să provoc durere printre acei vechi legionari care îmi erau dragi, dar care nu realizau orientarea antilegionară a lui Mircea Nicolau (MN).
Continuarea articolului, după poză

Mircea Nicolau, cu prilejul lansării cărţii în care susţine, nefondat şi cu rea intenţie, că Mişcarea Legionară ar fi interzisă de lege. De, colaborator SRI şi Mosad...
     - S-au molipsit de tâmpeniile şi răutăţile debitate de MN destui de mulţi dintre cei care se considerau prolegionari sau chiar legionari. Au preluat minciunile acestuia şi le-au debitat mai departe, uneori cu o răutate ieşită din comun.  Printre ei, membrii de la Noua Dreaptă în frunte cu Tudor Ionescu, membrii de la Partidul Pentru Patrie(Totul Pentru Ţară) şi, mai recent, un ţigan tatuat şi infiltrat, bun colaborator cu un băutor de urină dar şi cu un bătrân homosexual. - Mircea Nicolau afirma permanent, în ciuda tuturor evidenţelor contrarii,  că Mişcarea Legionară este interzisă de lege în România post comunistă, în România din prezent. Cui folosea acest lucru? Bineînţeles duşmanilor Mişcării.
  •  Iată câteva citate ale lui Mircea Nicolau:
- „Este de o evidenţă izbitoare menţinere Legiunii în ilegalitate”  - din cartea „Convorbiri cu Mircea Nicolau – Curajul de a înfrunta moartea”, editura Criterion, 2007, pagina 138 – din revista Permanenţe nr. 9, Sept. 2005.
- „ a determinat oamenii politici care au constituit ordinea imediat după 1989 să ţină în ilegalitate Mişcarea Legionară”. - Ibidem pg. 126 – articol din revista Permanenţe nr. 6, Iunie 2006.
- „Căci în primele zile ale lui 1990, imediat după instalarea noului for politic, ce îşi arogase atribuţii de Parlament, în care, împreună cu cadrele Partidului Comunist, erau încorporaţi şi reprezentanţii celorlalte orientări, s-a decis interzicerea Mişcării Legionare de a se constitui în partid politic şi de a participa la viaţa politică.” - Ibidem pg. 133– din revista Permanenţe nr. 10, Oct. 2006.
- „Membrii aceloraşi partide, care au votat menţinerea legionarilor în afara legii şi după 1989” - Ibidem pg. 134 – din revista Permanenţe nr. 10, Oct. 2006.
- „Situaţia aceasta se datoreşte(sic!) în primul rând faptului că Mişcarea Legionară este menţinută în ilegalitate şi astăzi, când existau toate temeiurile ca Mişcarea să fie legalizată şi să constituie un partid cu titulatura de Mişcarea Legionară.” - Ibidem pg. 30.

  • Şi totodată, se afirma într-o lucrare despre Fundaţia George Manu, lucrare comandată chiar de Mircea Nicolau:
   "Grupul de legionari din jurul Fundaţiei "Prof. George Manu" este ramura autentica a Mişcării Legionare, pe care Serviciul Roman de Informaţii nu a reuşit s-o infiltreze sau s-o influenţeze!" - Mircea Dimitriu, fost secretar general al ML (in exil, după 1984) şi în Grupul de Comandă exterior (după moartea Comandantului Horia Sima, din 1993)  din cartea "Mişcarea Legionară între adevăr şi mistificare".
  •             Nu am avut niciodată dovezi concrete că MN colabora cu SRI-ul şi de aceea tot speram că percepţia mea vis-a-vis de ticăloşenia acestuia este eronată. Dar, în urmă cu 6 luni de zile, am avut confirmarea de colaborator PERMANENT al SRI-ului şi MOSAD-ului a lui Mircea Nicolau, această pramatie post-decembristă, care dorea cu tot dinadinsul să ţină fenomenul legionar la marginea societăţii.  Când am avut confirmarea, care de altfel era publică, am crezut că se vor sesiza chiar cei din Fundaţia George Manu(FGM) care s-au lăsat prostiţi PERMANENT de Mircea N, în calitatea lui de fondator şi preşedinte al fundaţiei. Am crezut că se vor sesiza şi alţii, de pe la diverse grupări aşa-zis legionare. Dar am uitat că semidoctismul este, printre intelectuali „prolegionari”, la loc de cinste. Aceştia nu citesc nici măcar propria lor revistă „Permanenţe”, la care respectivii scriu articole. Căci în revista cu pricina, în numărul din Decembrie 2012, la pg. 17, în articolul intitulat „Întâlnire în duh cu Mircea Nicolau şi Gheorghe Jijie”, articol scris de Gelu Gheorghiu, se arată că Mircea Nicolau spunea despre FGM:
   Noi nu facem legionari ci arătăm ce înseamnă să fi legionarAtât ar mai fi lipsit, ca o fundaţie coordonată de un colaborator SRI şi Mosad să mai facă şi legionari….
         Iar mai încolo, în acelaşi articol, se dă arama pe faţă, culmea, cu încântare şi prilej de laudă, povestindu-se despre Mircea Nicolau, despre ceea ce la cei de la FGM a ajuns să fie o epocă, o „vreme”:
      - „Şi  nu uit surpriza, pentru mine, cel puţin, de pe „vremea lui Mircea”, când un reprezentant al SRI-ului a venit cu o tânără istorică evreică, ce vorbea perfect româneşte, i-a prezentat-o lui Mircea, el retrăgându-se. Cinci ore au discutat cei doi.”
.......
     ...Frumos…la pramatia de Mircea Nicolau aveau intrare oricând ofiţeri SRI. Aceştia erau reverenţioşi cu MN. În cazul de faţă îi prezentau o tânără istorică EVREICĂ şi apoi se retrăgeau smeriţi, având deci deplină încredere în MN că nu va devia de la lina stabilită de SRI.

  •          Poate unii îşi închipuie că o istorică EVREICĂ are brusc dorinţa arzătoare de a afla sincer povestea adevărată a Legiunii. Şi, pentru asta, ea se duce tam-ne-sam în România şi sună la poarta SRI, ţîrrrr, ţîrrrr, ca să îi roage pe ofiţerii de colo să îi recomande un legionar neaoş, să afle şi ea adevărul despre Mişcarea Legionară, ea fiind o evreică oarecare, nu un agent Mosad. - Iar SRI-ul o primeşte, ba pentru aflarea adevărului „pur” despre ML o mai şi conduce cu maşina SRI la aripa sfântă, neinfiltrată de SRI, a Legiunii, la sediul FGM, adică la ceea ce afirma, manipulat fiind, Mircea Dimitriu: "Grupul de legionari din jurul Fundaţiei "Prof. George Manu" (care) este ramura autentica a Mişcării Legionare, pe care Serviciul Roman de Informaţii nu a reuşit s-o infiltreze sau s-o influenţeze!" – a se revedea citatul mai sus.
         Dacă unii îşi pot închipui aşa ceva atunci ori sunt şi ei agenţi SRI şi Mosad ori sunt CRETINI. Înclin să cred că şi una şi alta...
„Să trăiască să-nflorească Fundătura „George Manu”, cu revista „Permanenţe”, fundătură permanent colaboratoare a SRI-ului şi MOSAD-ului!”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu