duminică, 22 decembrie 2013

Frica de pisici - Oi vei, Oi vei!


Şeful ML, Serban Suru:

Oi, Oi, Vei, Vei, Oi vei, Oi vei,
M-a cuprins frica de pisici - Katze
Marco Maximillian Katz, tigrișorul de pluş, din care iese vata murdară a neputinţei, al unui ONG cu titlu pompos "centrul...", centru format din el cu el însuşi, mi-a făcut plângere penală taman la Parchetul General. Miao Maximao afirmă că prin venele actualilor legionari curge antisemitismul. Am totuşi o nelămurire: dar prin artere nu curge? Şi cum ne acuză de antisemitism "visceral"- deci care se află în toate organele noastre abdominale (era să zic abominale), se află deci şi în intestinul gros, iar de acolo, de câte ori mergem la toaletă, însemnă că îl dăm afară şi tragem apa! Tragem deci apa peste antisemitism... atunci logic, suntem filosemiţi! URAAAA! Pardon, nu pot să strig "ura" căci voi fi acuzat de instigare le ură. Să revenim, dacă Mio Katze spune că eu incit la ură rasială (evreii sunt "rasă", sau amestec, sau neam? înclin că spun neam-popor conf. Bibliei), la antisemitism şi, totodată, îndemn la "acte de violenţă împotriva minorităţii evreieşti din România", atunci rabinii şi evreii care cred în Talmud, la ce sunt îndemnaţi şi ce li se porunceşte când li se ordonă:
"PE CEL MAI BUN DINTRE NE-EVREI, OMOARĂ-L!" ????? La pace sufletească şi iubire de aproapele? (citatul "Pe cel mai bun..." este din cartea "Iudaismul" scrisă de rabinul Josy Eisenberg, pg. 70-71, Editura Humanitas, Buc., 1995)
Mai jos, după poză, plângerea lui Miao Maximao, plângere de tot "râsu-plânsu". (aci link pe facebook:MCA - plângere împotriva lui Şerban Suru) 
"În atenţia Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dl. NIŢU TIBERIU-MIHAIL

Pe data de 5 Decembrie 2013, legionarul Şerban Suru, conducătorul Mişcării Legionare din România a publicat pe blogul său următorul text:
RUŞINOS ŞI INSULTĂTOR ACT LA ADRESA POPORULUI ROMÂN!
Vai de „steaua” ţării noastre!
Evreul Aurel Vainer, fost mare comunist şi susţinător înfocat al economiei dezastruoase de tip comunist-centralizată, economie care a înfometat o întreagă ţară, colaborator al structurilor securiste externe, a primit „Steaua României în grad de ofiţer” la propunerea "perpetuului" secretar de stat în domeniul culturii, "Victor Opaschi" ( - fost consilier personal al bolșevicului Ion Iliescu timp de 20 de ani - şi a cărui familie a ţepuit statul român de sute de mii de EUR(click aici: Opaschi). Motivele???!!! Culmea tupeului de tip comunist: "... în semn de apreciere pentru înalta ţinută morală şi profesională de care au dat dovadă de-a lungul întregii lor cariere..." Care carieră? Cea de comunist și adept al economiei comuniste de tip genocid pt. care Ceaușescu a fost executat? Cea de comunist, comunism care în anii 50-60 susţinea că Basarabia este a URSS-ului? Cea de tip comunist ateu care prigonea biserica creştină şi omora preoţi şi sfinţi în închisori? Pentru o asemenea carieră i se acordă "Steaua României" cu patru cruci albastre?????? Pentru cea de comunist antinaţional (căci este ştiută acţiunea comuniştilor evrei pt. dezmembrarea României) prin care se creau în România două regiuni "celebre" ce au existat aproape 20 de ani, Regiunea Stalin şi Regiunea Autonomă Maghiară? (a se vedea harta cu regiunile din centru pe galben şi portocaliu) RUŞINOS ŞI INSULTĂTOR ACT LA ADRESA POPORULUI ROMÂN! Vai de „steaua” ţării noastre!
PS. Cei decoraţi cu un asemenea ordin sunt îngropaţi cu onoruri militare.

  - Domnule Procuror General considerăm textul mai sus publicat o incitare la ură rasială, o expresie clară a antisemitismului visceral care a caracterizat crimele comise împotriva evreilor în timpul celui de al doilea război mondial şi care curge în venele celor, nu puţini, care cu acordul tacit al autorităţilor, reînvie spiritul şi memoria Mişcării Legionare şi a celor care i-au adus la putere.

Faptul că legionarul Şerban Suru a publicat fotografia dlui Aurel Vainer, împreună şi lângă textul mai sus citat, constituie o ameninţare directă la adresa persoanei care face subiectul atacului lui Şerban Suru.

În aceste condiţii vă solicităm să luaţi măsurile legale care se impun  împotriva celui care, încălcând legislaţia în vigoare, cultivă antisemitismul şi îndeamnă la acte de violenţă împotriva minorităţii evreieşti din România.
Vă mulţumesc în avans pentru acţiunea promptă şi fermă care se impune în cazul de faţă.

Maximillian Marco KATZ
Founder – National Director"
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu